Genç Sağlık Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Dinçer İlboğa ve ASM Grup Elemanları Komisyonu Başkanı Büşra Şahiner, Ankara Büyük Şehir Belediyesi Ego Genel Müdür Yardımcısı Emin Güre ile bir görüşme gerçekleştirdi.

Taksim Meydanı'na yürümek isteyen gruplara müdahale! Çok sayıda gözaltı var... Taksim Meydanı'na yürümek isteyen gruplara müdahale! Çok sayıda gözaltı var...

Ankara Büyükşehir Belediyesi EGO Genel Müdür Yardımcısı Sayın Emin Güre ile yapılan görüşmede, pandemi döneminde elde edilen hakların devamlılığının sağlanması amacıyla önemli bir adım atıldı. Yapılan görüşmede, sağlık sektöründe çalışan özel veya kamu tüm sağlık personeli ve sağlıkçı kartı olmayan ASM Grup Elemanları, ile ilgili talepler dile getirildi.

Pandemi sürecinde fedakarca çalışan sağlık çalışanlarına, kamu ve özel sektörde görev yapan sağlık personeline yönelik olarak elde edilen hakların devamlılığının sağlanması için çeşitli önerilerde bulunuldu. Bu kapsamda, sağlık çalışanlarına ve özel olarak sağlıkçı kartı olmayan ASM Grup Elemanlarına belediyeye ait sosyal tesisler ile toplu taşıma hizmetlerinden indirimli faydalanma imkanı sağlanması talep edildi.

Sosyal tesis ve toplu taşıma hizmetlerinden indirimli faydalanma imkanının genişletilmesi, bu çalışanların sosyal ve ekonomik açıdan daha iyi bir konuma gelmelerine yardımcı olacak ve motivasyonlarını artıracaktır.

Genç Sağlık Sendikası'nın 81 il genelindeki sağlık çalışanlarına yönelik çalışmalarının devam edeceği ve bu kazanım elde edilene kadar çabaların süreceği belirtildi.