"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2505 %0.09
37,0850 %0.16
2.299.274 %-1.761
3.009,40 0,57
Ara
İşçi Haber Spor Beşiktaş, Konyaspor'u 2-0 yenerek namağlup serisini sürdürdü

Beşiktaş, Konyaspor'u 2-0 yenerek namağlup serisini sürdürdü

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında TÜMOSAN Konyaspor'u konuk etti ve karşılaşmayı 2-0'lık skorla kazandı.

Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında TÜMOSAN Konyaspor'u konuk etti ve karşılaşmayı 2-0'lık skorla kazandı.

Maçın Özeti

Maçın 22. dakikasında kornerden kullanılan paslaşmada sol kanatta topla buluşan Masuaku, ceza sahasına ortaladı. Semih Kılıçsoy'un şutu defansa çarpıp yandan auta gitti. Bir dakika sonra, Masuaku'nun kullandığı kornerde kaleci Slowik topa müdahale etti, ancak Immobile'nin şutunda top yan ağlarda kaldı.

  1. dakikada Beşiktaş penaltı kazandı. Semih Kılıçsoy, Boranijasevic'in müdahalesiyle yerde kaldı ve hakem Kadir Sağlam penaltıyı verdi. Topun başına geçen Immobile, skoru 1-0 yaptı.

İlk yarının sonlarına yaklaşırken, 45+2. dakikada Beşiktaş, Konyaspor defansının hatasını değerlendirdi. Muçi, kaptığı topu Rafa Silva’ya aktardı ve Silva, altıpas önünden yaptığı vuruşla durumu 2-0 yaptı. İlk yarı bu skorla sona erdi.

İkinci Yarı

İkinci yarıda, 56. dakikada Guilherme'nin ortasında Emirhan Topçu topu sektirdi, ancak Mert Günok topu kurtardı. 63. dakikada Beşiktaş'ın kontratakta Rafa Silva’nın pası ile Muçi’nin şutu üstten auta gitti.

  1. dakikada Immobile’nin pasında Gedson Fernandes’in şutu yandan auta çıktı. 90. dakikada Onur Bulut’un şutunda kaleci Slowik’in kurtarışında dönen topu Ndour değerlendiremedi ve Beşiktaş maçtan 2-0 galip ayrıldı.

Bu galibiyetle Beşiktaş, ligdeki 6. zaferini elde ederek puanını 20'ye çıkardı. Konyaspor ise 4. yenilgisini alarak 11 puanda kaldı.

Beşiktaş, bu sezon Süper Lig'de çıktığı 8. maçta da yenilmedi ve 6 galibiyet ile 2 beraberlik aldı. Bu karşılaşmalarda 17 gol atan Beşiktaş, kalesinde ise 5 gol gördü. Siyah-beyazlılar, lider Galatasaray ve Trabzonspor ile birlikte ligin namağlup 3 takımından biri konumunda.

Ciro Immobile, Süper Lig'deki 8. golünü kaydetti ve maç başına 1 gol ortalaması yakaladı. Rafa Silva ise 7 maç aradan sonra ağları sarstı ve bu sezon toplamda 5 golle skora katkı sağladı.

Beşiktaş, Konyaspor ile iç sahada oynadığı son 10 maçta mağlup olmazken, bu karşılaşmalardan 8'ini kazanmış ve 2'sinde berabere kalmıştı. Son yenilgisini 2014-2015 sezonunda yaşayan siyah-beyazlılar, Konyaspor’a karşı Tüpraş Stadı'nda hiç yenilmedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *