"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2457 %0.08
37,0191 %-0.04
2.314.203 %-0.291
3.025,99 1,13
Ara
İşçi Haber Spor Beşiktaşlı Francisco Montero'nun hayali İspanya

Beşiktaşlı Francisco Montero'nun hayali İspanya

Beşiktaş'ta İspanyol savunma oyuncusu olan Francisco Montero, hayalinin İspanya Milli Takımı olduğunu söyledi.

Antalya'da kamp yapmakta olan Beşiktaşlı Francisco Montero, Fanatik'e açıklamalarda bulundu. 

'‘İlk golüme sevinemedim’'

Montero, “Artık maç maç bakacağız. Kalan 15 maça en yüksek konsantrasyonla çıkarak savaşarak kazanmamız gerekiyor. Beşiktaş ne olursa olsun zirveyi hedefleyen bir takım. Bu sene şu haftadan itibaren bir hedef söyleyemem. Fakat çıktığımız her maçta yüzde yüzümüzü verip kazanmak istiyoruz. Bir hedef söyleyemem ama en yukarıda ligi tamamlamak istiyoruz” sözlerini sarf etti.

Kariyerindeki ilk golü hakkında konuşan Montero, “Kariyerimdeki ilk golümü Şampiyonlar Ligi’nde attım. Elbette muhteşem bir duygu. Ancak yenildiğimiz için çok fazla gole sevinemedim. Biliyorsunuz Şampiyonlar Ligi’nde her detay, her ufak nokta çok önemli ve maç sonucunda belirleyici olabiliyor. Böyle üst seviye maçlarda küçük detaylar çok etkili olabiliyor. Geçen yılın kadrosu ve bu senenin kadrosuyla ilgili net bir kıyaslama yapamam. Bu sene de geçen sene de iyi kadromuz vardı. Kadro ne olursa olsun biz takım olarak Şampiyonlar Ligi’nde ufak hatalar yaptık. O seviyedeki takımlar böyle küçük hataları affetmiyor. Şampiyonlar Ligi’nde başarısızlığın sebebini küçük hatalar olarak gösterebilirim.”dedi. 

‘Hayalim İspanya Milli Takımı’

“La Liga, La Liga 2 ve Süper Lig’de oynadım ama tam bir kıyaslama yapamam. Her ligin kendine göre spesifik zorlukları var. La Liga’ya bakarsak teknik ve taktik anlamda farklı bir seviye. La Liga 2 kendine has özelliklere sahip bir lig. Süper Lig çok fiziksel güç isteyen, maçların yoğun geçtiği, konsantrasyonunuzu kaybettiğiniz zaman mağlup olduğunuz zaman sürekli dikkatli olmanız gereken bir lig. Hepsinin kendine göre zorlukları olduğunu söyleyebilirim. Deportivo’da yaşadığım küme düşme olayı gerçekten zordu. Futbol her sonuca açık bir oyun, başarı da başarısızlık da normal karşılanmalı. Bunu küçük yaşlarda bize öğretiyorlar. Futbol hatalardan ders çıkartılması gereken bir oyun. Benim içinde öyle oldu. O sezon benim için zordu ama kendimi toparladım ve ilginç bir şekilde bir yıl sonra inanılmaz, tahmin edemeyeceğim mucizevi sevinçler yaşadım. Milli Takım, her oyuncunun hayali ve hedefidir. İspanya Milli Takımı’nda oynamak benim için gerçekleştirmek istediğim bir hayal. Seviyemi her zaman yükselterek İspanya Milli Takımı’nda oynamak istiyorum.''

''İdolüm Godin. Her zaman bunu söylüyorum. Godin benim için ayrı bir yere sahip. Atletico Madrid’in efsane oyuncusu. Benim idolümdü ve daha sonra onunla oynama şansı buldum. Bu inanılmaz bir duyguydu. İdolümle aynı takımda oynamak benim için harikaydı. Ondan çok şey öğrendim.”dedi. 

İlginizi çekebilir

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *