"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2355 %0.05
37,0342 %0.01
2.308.740 %-0.337
3.021,30 0,97
Ara
İşçi Haber Spor Fenerbahçe-Manchester United maçı ne zaman? İşte maçı kaçıracak o oyuncular!

Fenerbahçe-Manchester United maçı ne zaman? İşte maçı kaçıracak o oyuncular!

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi grup aşamasında sahasında İngiltere'nin köklü takımlarından Manchester United ile karşılaşacak. Bu zorlu mücadele, futbolseverler tarafından heyecanla bekleniyor.

Bu sezon yeni formatıyla oynanan UEFA Avrupa Ligi grup maçlarında temsilcimiz Fenerbahçe, İngiltere'nin köklü takımlarından Manchester United ile kritik bir mücadeleye hazırlanıyor. Tarihinde 6. kez karşılaşacağı Manchester United ile daha önce oynadığı 6 maçta 3 galibiyet ve 3 mağlubiyet elde eden Fenerbahçe, bu kez sahasında galip gelerek ikili rekabette üstünlük sağlamak istiyor.

UEFA Avrupa Ligi yeni formatı nasıl, kaç takım var? 2024 Avrupa Ligi  fikstürü nasıl, final ne zaman oynanacak? - Futbol Haberleri - Spor
 

Peki, Fenerbahçe-Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda yayınlanacak?

Fenerbahçe-Manchester United Maçı Ne Zaman?

Fenerbahçe ile Manchester United arasındaki mücadele, 24 Ekim Perşembe günü saat 22.00’de Ülker Stadyumu'nda gerçekleştirilecek. Bu kritik karşılaşma, futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla bekleniyor.

İki Takımın 7. Karşılaşması

Fenerbahçe, bu hafta oynayacağı maçla birlikte Manchester United ile tarihindeki 7. karşılaşmasına çıkacak. Daha önceki 6 maçta, her iki takım da 3 galibiyet ve 3 mağlubiyetle eşit durumda. İki ekip daha önce 4 kez Şampiyonlar Ligi ve 2 kez de Avrupa Ligi'nde karşılaşmıştı. Maç, TRT 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Fenerbahçe-Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Avrupa'da 7. karşılaşma - 1

FENERBAHÇE-MANCHESTER UNITED MAÇINDA OYNAMASI BEKLENMEYEN İSİMLER

Porto maçında 2. kez sarı kartı gören Bruno Fernandes, kırmızı kartla oyundan atılarak cezalı duruma düşmesi sebebiyle bu maçta sahada yer almayacak.

Bruno Fernandes considered Man United exit last summer before 'club  panicked' and offered new contract
 

Manchester United, Kobbie Mainoo' nun Aston Villa karşısında yaşadığı kas sakatlığının ardından birkaç hafta sahalardan uzak kalacağını açıkladı.Bu durumdan dolayı Kobbie Mainoo, Fenerbahçe maçında da oynanması beklenmeyen oyunculardan.

Kobbie Mainoo: The 'humble and respectful' teenager at home on the biggest  stage | The Independent

Kulüp antrenmanlarında yaşadığı kasık sakatlığı nedeniyle Cengiz Ünder' in de perşembe gün ki maçta oynanması beklenmiyor. 

Fenerbahçe'ye Cengiz Ünder'den kötü haber! Mourinho istese de oynatamayacak  - Spor Haberleri - TV100
Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *