"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2483 %0.07
37,0158 %-0.02
2.314.500 %-0.147
3.024,32 1,07
Ara
İşçi Haber Spor Fenerbahçe'nin altın çocuğu Barcelona'ya çok yakın

Fenerbahçe'nin altın çocuğu Barcelona'ya çok yakın

Geçtiğimiz seneyi başarılı bir performansla geride bırakan Arda Güler Katalan ekibinin hedefinde.

Genç yaşı ve yeteneğinden ötürü transfer döneminin en çok konuşulan ismi Arda Güler İspanya'ya çok yakın. Real Madrid'inde ilgisi bulunan genç yıldız Barcelona ile anlaşma noktasında.Arda Güler'in sözleşme detayları belli oldu.

ARDA GÜLER AVRUPA YOLCUSU

Yalnızca ülkemizde değil bütün Avrupa'da transferi merak konusu olan milli futbolcunun transferi an meselesi. Barcelona'nın Arda'nın ailesi ile bire bir görüşmeler yaptığı ve görüşmelerin son derece olumlu ilerlediği öğrenildi. Avrupa transfer gündeminde isminden çok söz ettiren yetenekli futbolcu,dün İspanya'nın popüler gazetesi olan AS'ın hem kapağına hem de Real Madrid sayfasına manşet oldu.

MANŞET OLDU

Kapakta 'Güler çılgınlığı' başlığını kullanan AS iç sayfadaysa 'Güler için Türk tutkusu'söylemlerinde bulundu. AS;Madrid,Barcelona, Sevilla gibi İspanyol kulüplerinin yanı sıra Avrupa'nın önde gelen kulüplerinin çoğunun Arda Güler'i radarına aldığını belirtti. Eflatun beyazlıların 17.5 milyon Euro'luk serbest kalma bedelini ödeme konusunda tereddüt ve sıkıntı yaşamayacağını da belirten haberde,Real Madrid'in genç yıldıza iki seçenek sunduğu belirtildi.

iki İspanyol devi bu kez masada rakip oldu

Barcelona Arda için 23 milyon euroya kadar bonservis bedeli ödemeye hazır olduğunu bildirdi.Genç yıldızın 17.5 milyon euroluk serbest kalma bedelini yükseltmeye sıcak bakan Katalan ekibi, Arda'nın bir sene daha sarı lacivertli formayı terletmesini onaylıyor.Geçtiğimiz günlerde İstanbul'a gelen Barcelona sportif direktörü Deco'nun da Arda güler ve ailesiyle görüştüğü ve pozitif izlenim elde edindiği kaydedildi.Diğer yandan Real Madrid'İn Arda Güler ısrarının sona ermediği ve Roberto Carlos'un Real Madrid adına İstanbul'a gelip görüşmeler yapacağı belirtiliyor. 

Yorumlar
Y
Yunus emre 1 yıl önce
Bence 1 sene daha bu şanlı formayı terletmell
BEĞENME
0
CEVAPLA