"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
18°
34,2742 %-0.02
37,0907 %0.22
2.306.350 %-0.106
2.999,41 0,22
Ara
İşçi Haber Spor Futbol tarihinde kara leke! Trabzon sahasında Fenerbahçeli futbolculara saldırı

Futbol tarihinde kara leke! Trabzon sahasında Fenerbahçeli futbolculara saldırı

Fenerbahçe'nin 3-2 kazandığı maç sonrasında Trabzonsporlu taraftarlar, sahaya girerek sevinen Fenerbahçeli futbolculara saldırdı.

Fenerbahçe'nin deplasmanda 3-2 galip geldiği maç sonrası saha karıştı. Trabzonspor taraftarları, maç sonu sevinç yaşayan Fenerbahçeli futbolculara saldırdı.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının sonunda taraftarlar sahaya girdi

Şampiyonluğun en önemli adaylarından olan Fenerbahçe, Süper Lig'in 30. haftasında Trabzonspor deplasmanına konuk oldu. Kıran kırana geçen maçı Fenerbahçe kazandı.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının sonunda taraftarlar sahaya girdi

MAÇ SONU ORTALIK KARIŞTI

Trabzonsporlu taraftarlar, maç sonrası sahaya girerek sevinen Fenerbahçeli futbolculara saldırdı. Fenerbahçeli futbolcular, saldıran taraftarların arasından soyunma odasına gitmeye çalıştı.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının sonunda taraftarlar sahaya girdi

Fenerbahçeli futbolculara saldıran Trabzonsporlu taraftarları güvenlik güçleri engellemeye çalıştı. Bazı futbolcular, kargaşanın arasında kalırken bazıları soyunma odasına zor girdi.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının sonunda taraftarlar sahaya girdi

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Olaylara ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Bu akşam oynanan Trabzonspor Fenerbahçe futbol karşılaşması sonrası sahaya giren seyircilerle ilgili kimlik belirleme çalışmaları ve maç sonu yaşanan olaylarla ilgili soruşturma derhal başlatılmıştır. Spor, her şeyden önce centilmenliktir. Futbol sahalarında şiddet olaylarının yaşanması asla kabul edilemez. Gelişmelerden kamuoyu bilgilendirilecektir" paylaşımında bulundu.

OSAYI TARAFTARI YUMRUKLADI

Yeşil sahanın karıştığı o anlarda ise Fenerbahçe'nin yıldız oyuncusu Osayi Samuel ise, kendisine doğru koşan bir Trabzonspor taraftarına yumruk attı. Yüzü maskeli taraftar, yumruğun etkisiyle yere düştü. Osayi Samuel ise, yere düşen taraftara yumruk atmaya devam etti.

Trabzonspor-Fenerbahçe maçının sonunda taraftarlar sahaya girdi

Fenerbahçe takım otobüsü geniş güvenlik önlemleri ile Trabzon Havalimanı'na ulaştı

Fenerbahçe takım otobüsü geniş güvenlik önlemleri ile Trabzon Havalimanı'na giriş yaptı. Otobüsün uçağın merdivenlerinin yanına kadar ilerletilmesi dikkat çekti. Fenerbahçeli futbolcuların Trabzon'dan yeni bir saldırı olmadan çıkartılması için işlemlerin hızlatıldığı görüldü.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *