"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Az bulutlu
18°
34,2829 %0.14
37,0552 %-0.33
2.305.031 %-1.363
3.025,65 0,46
Ara
İşçi Haber Spor İngiliz basını Jose Mourinho'nun neden kırmızı kart gördüğünü açıkladı

İngiliz basını Jose Mourinho'nun neden kırmızı kart gördüğünü açıkladı

UEFA Avrupa Ligi'nde oynanan Fenerbahçe-Manchester United maçında Jose Mourinho'nun gördüğü kırmızı kart İngiliz basını tarafından ele alındı.

Jose Mourinho, Fenerbahçe'nin teknik direktörü olarak eski takımı Manchester United karşısında Şükrü Saracoğlu Stadı'nda mücadele etti. İngiliz basının yakından tanıdığı deneyimli teknik adam, 1-1 biten maçın ardından özellikle gördüğü kırmızı kartla tekrar manşetlere konu oldu.

Mourinho'nun Kırmızı Kart Reaksiyonu

Mücadelenin 57. dakikasında yaşanan bir pozisyon sonrasında hakeme itirazlarda bulunan Jose Mourinho, kırmızı kart görerek oyun dışında kaldı.

İngiliz Basının Yorumları

Daily Mail Gazetesi, maç sonrasında Mourinho'nun davranışlarına ilişkin çarpıcı yorumlarda bulundu. Gazete, Mourinho'nun hakeme olan tepkisini ve kırmızı kart görmesini detaylı bir şekilde ele aldı.

BBC'nin Başlığı

Ünlü İngiliz yayın kuruluşu BBC, karşılaşma sonrasında önemli bir başlık atarak Mourinho'nun oyundaki etkisine vurgu yaptı. Ten Hag ve Manchester United odaklı haberlerin arasında Mourinho'nun yine dikkatleri üzerine çektiğini belirtti.

The Telegraph'in Eleştirisi

The Telegraph, Mourinho'nun kırmızı kart görmesine ve Manchester United'ın kötü performansına odaklanarak eleştirel bir yaklaşım sergiledi. Eski United menajerinin tepkisi ve takımın Avrupa'daki durumu detaylı bir şekilde ele alındı.

Guardian'ın Basit Yorumu

Guardian, maç sonucunu oldukça sade bir şekilde aktardı. Mourinho'nun kırmızı kart görmesiyle beraberlik sonucunun nasıl geldiğine dair basit bir açıklama yaptı.

Independent'ın Değerlendirmesi

Independent, Mourinho'nun kırmızı kart görmesi ve maç sonucu arasındaki ilişkiyi değerlendirdi. Mourinho'nun durumunun Ten Hag'ın takımındaki sorunları nasıl gölgede bıraktığını vurguladı.

Sun Gazetesi'nin İddiaları

Sun Gazetesi, Mourinho'nun hakeme karşı söylediği iddia edilen küfürlere dikkat çekerek Portekizli teknik adamın maç sırasındaki tepkilerini gündeme taşıdı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *