"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2355 %0.05
37,0342 %0.01
2.308.740 %-0.337
3.021,30 0,97
Ara
İşçi Haber Gündem Kara yollarında güncel durum

Kara yollarında güncel durum

Türkiye genelinde devam eden yol bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle bazı güzergâhlarda ulaşım kontrollü sağlanıyor. Sürücülerin trafik işaretlerine dikkat etmeleri önem taşıyor.

Karayolları Genel Müdürlüğü, Türkiye genelindeki yol durumuna dair güncel bilgileri paylaşarak sürücüleri uyarıyor. Üstyapı onarım çalışmaları ve çeşitli bakım işlemleri nedeniyle bazı yolların trafiğe kapatıldığı ve ulaşımın kontrollü sağlandığı bildirildi.

ELAZIĞ-MALATYA YOLUNDA 

Elazığ-Malatya yolunun 15-17. kilometreleri arasında üstyapı onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü olarak sağlanıyor. Sürücülerin bu güzergâhta dikkatli olmaları öneriliyor.

TAG OTOYOLUNDA KISITLAMALAR

TAG Otoyolu'nun Bahçe-Nurdağı kavşakları arasındaki 1-5. kilometreler, üstyapı onarım çalışmaları dolayısıyla Gaziantep istikameti trafiğe kapatıldı. Ulaşım, Adana istikametinden iki yönlü ve kontrollü şekilde gerçekleştiriliyor.

ANKARA-GÖLBAŞI-BALA YOLUNDA TEK ŞERİT

Ankara-Gölbaşı-Bala yolunun 4-6. kilometrelerinde devam eden üstyapı yenileme çalışmaları nedeniyle ulaşım, Ankara-Bala ayrımı istikametinde tek şeritten kontrollü sürdürülüyor.

TRABZON-RİZE YOLUNDA GEÇİCİ DÜZENLEMELER

Trabzon-Rize yolunun 9. kilometresindeki Kaşüstü Araç Alt Geçidi'nde elektrik, elektronik ve mekanik sistemlerin bakım çalışmaları sırasında, 21.00-06.00 saatleri arasında ulaşım, geçit üstü bağlantı yollarından devam edecek.

İZMİR-ÇEŞME OTOYOLUNDA GİŞE KAPATMALARI

İzmir-Çeşme Otoyolu'nun İzmir istikametindeki 0-1. kilometrelerinde (Güzelbahçe İstasyonu bölgesi) Serbest Geçiş Sistemi çalışmaları nedeniyle gişeler bölgesi ulaşıma kapatıldı. Trafik akışı diğer yönden geliş-gidiş şeklinde sürdürülüyor.

ÇANAKKALE'DE BAKIM ÇALIŞMALARI

Çanakkale-Ayvacık-Edremit istikameti 31-37. kilometrelerinde bulunan Assos ve Troya tünellerindeki bakım çalışmaları dolayısıyla 11 Ekim'e kadar, 10.00-17.00 saatlerinde ulaşım eski devlet yolundan (Kazdağları rampaları) sağlanacak.

GAZİANTEP-ŞANLIURFA OTOYOLUNA DİKKAT

Gaziantep-Şanlıurfa Otoyolu'nun bazı kesimlerindeki üstyapı onarım çalışmaları sebebiyle 7-11. kilometrelerde Şanlıurfa yönü trafiğe kapatıldı. Bu bölgede sürücülerin trafik işaret ve işaretçilerine dikkat etmeleri önem taşıyor.

DİĞER ÖNEMLİ ULAŞIM İLGİLERİ

Kars-Ardahan Yolu: 5-7. kilometrelerindeki bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle ulaşım kontrollü.

Antalya-Isparta Yolu: 24-25. kilometrelerindeki Kazak-1 ve Kazak-2 tünellerinde aydınlatma sistemleri bakım çalışmaları yapılacak.

Babaeski-Lüleburgaz Kavşakları: 83 ve 87. kilometrelerinde üstyapı onarım ve yenileme çalışmaları nedeniyle Edirne istikametinde şerit daraltması yapılıyor.

Kayseri-Malatya Yolu: 45-46. kilometrelerindeki menfez yapım çalışmaları nedeniyle Kayseri istikametinde ulaşım tek şeritten sağlanıyor.

Sürücüler, bu yollardaki çalışmalara dikkat ederek seyahatlerini planlamaları konusunda bilgilendiriliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *