"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2675 %0
37,0588 %0.07
2.303.347 %-0.361
3.028,29 0,01
Ara
İşçi Haber Dünya İsrail'in Gazze'ye sava saldırıları gece boyunca sürdü: Ölü ve yaralılar var

İsrail'in Gazze'ye sava saldırıları gece boyunca sürdü: Ölü ve yaralılar var

Saldırılara ilişkin bilgiler Filistin resmi ajansı WAFA'da yer aldı. Söz konusu haberden, İsrail'in gece boyunca Gazze Şeridi'nin farklı bölgelerine havadan, denizden ve karadan saldırı düzenlediği öğrenildi.

WAFA'da yer verilen haberde, İsrail savaş uçaklarının Gazze'nin farklı yerlerinde 3 eve düzenlediği hava saldırılarında ikisi çocuk 7 Filistinli'nin öldüğü ve 9 kişinin yaralandığı bilgisi yer aldı.

İsrail'in, insansız hava aracıyla (İHA) Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya el-Beled'deki Eski Gazze Caddesi'nde bir grup Filistinliyi hedef alması sonucu ise bir kişi öldü, iki kişi de ağır yaralandı.

YEBNA MÜLTECİ KAMPI'NA SALDIRDILAR

İsrail, savaş uçaklarıyla Cibaliya'ya ve Gazze şehrinin Er-Rimal ve Ez-Zeytun mahallesi de dahil farklı mahallelerine şiddetli hava saldırıları düzenlerken, hücumbotlarla Gazze Şeridi'nin kuzey kıyısını, topçu ateşiyle de Gazze Şeridi'nin orta kesimindeki Nusayrat kampını bombaladı.

İsrail güçleri, Gazze Şeridi'nin güneyindeki Refah'ın Es-Selam mahallesi ile Gazze Şeridi'nin kuzeyindeki Cibaliya'da ve çeşitli bölgelerde konutlara ve binalara saldırılarını sürdürürken, İsrail savaş uçakları da Refah'taki Yebna Mülteci Kampı'na hava saldırılarında bulundu.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *