"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2355 %0.05
37,0342 %0.01
2.308.740 %-0.337
3.021,30 0,97
Ara
İşçi Haber Genel Enerji İşçileri Sendikası Başkanı Altunsoy'dan haksız işten çıkarmaya sert tepki!

Enerji İşçileri Sendikası Başkanı Altunsoy'dan haksız işten çıkarmaya sert tepki!

Enerji İşçileri Sendikası Başkanı Mahmud Altunsoy, haksız yere işten çıkarılan Mehmet Dur için ses oldu.

Geçtiğimiz aylarda, Aksa Gaz işçilerinin haklarının gasp edilmesi üzerine Enerji İşçileri Sendikası Başkanı Mahmud Altunsoy, Aksa Gaz'a karşı bir dava açmıştı. Enerji İşçileri Sendikası'nın Aksa Gaz işçilerinin hakları için açtığı dava, zafer ile sonuçlanmıştı. 

İşçilerin haklarını savunmayı her şeyin üstünde tutan Enerji İşçileri Sendikası Başkanı Mahmud Altunsoy, Mehmet Dur'un haksız yere işten çıkarılmasına sessiz kalmadı. Altunsoy, bu duruma sosyal medya hesabından şu ifadelerle tepki gösterdi:

@DOGALGAZAKSA ’da sendikal haklarının mücadelesini veren, onuruyla, şerefiyle hak mücadelesinde rol alan kıymetli işçi dostumuz #MehmetDur ’un ekmeğiyle oynama cesaretini nereden buluyorsun ey 
@YASARARSLN1 .

Bugün Cuma Hutbesi’nde konu sendin. Zulüm ile abad olamayacaksın.‼️Mücadelemize daha güçlü devam edeceğiz. Bilgin olsun Sn. CEO, ses aracımızı hazırlattık. Anladık ki sen bizi duymuyorsun, duyuracağız. 

Pazartesi günü sizin gibi zalimlerle aynı masada oturmaya gerek yok, ama sen bunun hesabını kıyamete kadar veremeyeceksin. ‼️

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *