"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2499 %0.09
37,0970 %0.2
2.309.458 %-1.315
3.011,64 0,65
Ara
İşçi Haber Gündem 15 Temmuz gazileri, Gülen'in ölümünü davul zurnayla kutladı

15 Temmuz gazileri, Gülen'in ölümünü davul zurnayla kutladı

15 Temmuz gazileri, FETÖ lideri Gülen'in ölümünü kutladı.

FETÖ elebaşı Fetullah Gülen’in ölüm haberi, 15 Temmuz gazilerini Sincan Ceza İnfaz Kurumları Kampüsü önünde bir araya getirdi. Davul ve zurna eşliğinde kutlama yapan gaziler, bu haberi sevinçle karşıladıklarını dile getirdi. Grup adına konuşan Mehmet Celal Almaz, Gülen’in ölümünün kendilerini mutlu ettiğini belirterek, "Devlete ihanet edenler, Türkiye’den uzakta vatansız bir şekilde defnedilecek" dedi.

Almaz: Lideriniz geberdi

Gülen’in ardından, terör örgütü üyelerine seslenen Almaz, "Lideriniz geberdi. Siz de aklınızı başınıza alın. Vatansız bir şekilde ölmek yerine gelin devletimizden af dileyin" dedi. Bu sözleriyle devletin şefkatli kollarına dönmeleri gerektiğini dile getirdi.

gazilerin duygu dolu anları

15 Temmuz’da yaralanan gazi Emine Aydınbelge, "Gülen gibi terör liderlerine ders olsun. Onların yaptıkları yanlarına kalmayacak" diyerek, bu tür insanların hem dünyada hem de ahirette hesap vereceğini belirtti. Ayrıca, "FETÖ öldü, bu iş bitti" demediklerini ifade ederek, mücadelelerinin süreceğini vurguladı.

Hesaplaşma 

Gazi Ahmet Çaykara ise, herkesin yaptığı iyilik veya kötülükten sorumlu olacağını belirterek, "Asıl hesaplaşmanın Mahkeme-i Kübra’da olacağını biliyoruz. Orada Gülen ile hesaplaşacağız" dedi. Gaziler, devlete olan inançlarıyla mücadeleye devam edeceklerinin altını çizdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *