"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2408 %0.05
37,0400 %0.03
2.304.002 %0.033
3.014,78 0,75
Ara
İşçi Haber Gündem FETÖ elebaşı Gülen'in cesedi nereye gömülecek?

FETÖ elebaşı Gülen'in cesedi nereye gömülecek?

FETÖ elebaşı Gülen'in ölümü sonrasında milyarlarca dolarlık terör yapılanmasının kontrolü merak konusu. Gülen'in nereye gömüleceği ise tartışma konusu.

FETÖ lideri Fethullah Gülen'in vefat ettiği duyuruldu. 83 yaşında hayatını kaybeden Gülen'in ardında bıraktığı milyarlarca dolarlık terör yapılanmasının kimin kontrolüne geçeceği merak konusu. Gülen’in yıllar önceki vasiyeti, cenaze törenine ilişkin yeni tartışmalara yol açtı.

NEREYE GÖMÜLECEK

Edinilen bilgilere göre, Gülen demans, diyabet ve kalp rahatsızlıkları gibi çeşitli sağlık sorunlarıyla mücadele ediyordu. 15 Temmuz Darbe Girişimi'ni yöneten ve devletin farklı kurumlarına sızarak birçok insana kumpas kuran bu teröristin nereye gömüleceği merak ediliyor.

FETÖ elebaşı Gülen yazılarında 10 ayrı kod adı kullanmış

Anadolu Ajansı'nın haberine göre, FETÖ'ye bağlı Lehigh Diyalog Center, "Gurbet Cemetery" adlı mezarlığı birkaç yıl önce satın almıştı. 

FETÖ Pensilvanya'da mezarlık alıp açtı - Son Dakika Haberleri

2 bin mezar kapasitesine sahip olan bu geniş mezarlıkta, Gülen’in uzun süreli yakın dostu Salih Sal Dinçer'in defnedildiği biliniyor ve Gülen’in de burada gömülme ihtimali üzerinde duruluyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *