"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2613 %0
36,9912 %-0.04
2.281.450 %-0.577
3.036,47 0,28
Ara
İşçi Haber Gündem Nehir kenarında ceset tespit edildi: Polis ince detaylarla cinayeti çözdü

Nehir kenarında ceset tespit edildi: Polis ince detaylarla cinayeti çözdü

Dere kenarında kesilmiş ve yakılmış bir ceset bulunmuştu. Polis, iğneyle kuyu kazdı, cinayet çözüldü. İşte detaylar.

Olay, 17 Ekim 2024 tarihinde Edirne’nin Yeniimaret Mahallesi'nde bulunan Tunca Nehri'nin kıyısında gerçekleşti. Dere kenarında hareketsiz yatan bir yaşlı adamı fark eden vatandaşlar, durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık görevlileri, bıçaklanan adamın hayatını kaybettiğini belirledi.

Polis ekipleri, olay yerinde incelemeler yaparak, cesedi otopsi için Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırdı. Üzerinden kimlik çıkmayan yaşlı adamın, 71 yaşındaki A.S. olduğu belirlendi. Yapılan otopsi sonucunda, cesedin boynunda ve sırtında kesici alet yaraları olduğu, ayrıca bazı kısımlarında yanıklar tespit edildi.

Olayın ardından Edirne İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, cinayeti işleyen zanlının yakalanması için geniş çaplı bir çalışma başlattı. Ekipler, 10 kilometrelik bir alanda güvenlik kamerası kayıtlarını inceledi, çok sayıda şüphelinin ifadesine başvurdu ve daraltılmış HTS kayıtlarını kontrol etti. Bu araştırmalar sonucunda cinayet şüphelisinin 21 yaşındaki Y.K. olduğu tespit edildi.

Polis, Edirne'deki 'Sır' Cinayeti Çözdü - Batı Ekspres

Y.K., polis tarafından yakalanarak gözaltına alındı ve emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Mahkeme, şüphelinin tutuklanmasına karar verdi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *