"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2355 %0.05
37,0342 %0.01
2.308.740 %-0.337
3.021,30 0,97
Ara
İşçi Haber Gündem Okulun yangın merdiveninden düşen çocuk hastaneye kaldırıldı!

Okulun yangın merdiveninden düşen çocuk hastaneye kaldırıldı!

Bir okulda meydana gelen talihsiz bir olayda, yangın merdiveninde oynayan bir öğrenci dengesini kaybederek yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

Bir okulda meydana gelen talihsiz bir olayda, yangın merdiveninde oynayan bir öğrenci dengesini kaybederek yaralandı ve hastaneye kaldırıldı.

OLAYIN GELİŞİMİ

Bolu'da, Mehmet Akif Ersoy İlkokulu'nda meydana gelen talihsiz bir olayda, 9 yaşındaki M.U.K. isimli öğrenci, okulun yangın merdiveninde oynarken dengesini kaybetti ve yaklaşık 2 metre yükseklikten yere düştü.

Düşme sonrası, M.U.K.'nın arkadaşları durumu hemen okul idaresine bildirdi. Okul yönetimi, hızlı bir şekilde sağlık ekiplerine ihbarda bulundu. Olay yerine ulaşan sağlık ekipleri, çocuğu ilk müdahalenin ardından Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne sevk etti.

Hastaneye kaldırılan M.U.K.'nın ayaklarında kırıklar olduğu tespit edildi. Ancak yapılan sağlık kontrolleri sonucunda çocuğun hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Olayın ardından, okul yönetimi ve aile, çocuğun durumu hakkında bilgi almak üzere hastaneye gitti. Okul idaresi, çocukların güvenliğini sağlamak için yangın merdiveni ve diğer tehlikeli alanlarla ilgili daha dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

M.U.K.'nın durumu ile ilgili gelişmeler yakından takip ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *