"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2355 %0.05
37,0342 %0.01
2.308.740 %-0.337
3.021,30 0,97
Ara
İşçi Haber Gündem Yenidoğan çetesi lideri Fırat Sarı'nın bir TV programına katıldığı ortaya çıktı!

Yenidoğan çetesi lideri Fırat Sarı'nın bir TV programına katıldığı ortaya çıktı!

Yenidoğan çetesi lideri Fırat Sarı'nın, 10 ay önce bir TV programında söyledikleri gündeme geldi.

İstanbul’da, yenidoğan bebekleri anlaşmalı hastanelere sevk ederek haksız kazanç elde eden ve ihmali davranışlarıyla 12 bebeğin ölümüne neden olan çetenin lideri Dr. Fırat Sarı'nın 10 ay önce bir YouTube programına katıldığı ortaya çıktı. Programda, "Prematüre bebek nedir?" sorusunu yanıtlayan Dr. Sarı'nın, yenidoğan bebeklerle ilgili verdiği bilgiler dikkat çekti.

Yenidoğan çetesinin elebaşı Fırat Sarı TV yayınına katıldığı ortaya çıktı |  Takvim TV

DR. SARI'NIN PROGRAMDA SÖYLEDİKLERİ

Dr. Fırat Sarı, katıldığı TV programında yenidoğan bebeklerin sağlık durumu ve bakımına dair önemli bilgiler paylaşmıştı. Ancak, bu bilgilerin arkasında yatan gerçekler, Sarı'nın karanlık bağlantılarını ve bebek ölümlerine sebep olan ihmalleri gözler önüne seriyor.

Soruşturma kapsamında hazırlanan fezlekede, "Yenidoğan çetesi" olarak adlandırılan grubun, bebek ölümlerine yol açan çeşitli ihmalleri tek tek sıralandı.

Yenidogan Cetesi

YENİDOĞAN ÇETESİ OLAYI NEDİR?

İstanbul'da, 112 Acil Servisi ile iş birliği yaparak devlet hastanelerinin yenidoğan servislerine sızan bir çetenin, 12 bebeğin ölümüne yol açtığı ortaya çıkmıştı. Aralarında doktor, hemşire ve 112 Acil görevlisi gibi sağlık çalışanlarının bulunduğu toplam 47 şüpheli belirlendi. Bu kişilerin 21'i, yürütülen soruşturma kapsamında tutuklandı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *