"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı az bulutlu
17°
34,2681 %0.02
36,9719 %-0.09
2.278.610 %-0.99
3.030,37 0,08
Ara
İşçi Haber Dünya Hizbullah'tan İsrail hamlesi: Savaş uçağı füzeyle hedef alındı

Hizbullah'tan İsrail hamlesi: Savaş uçağı füzeyle hedef alındı

Hizbullah tarafından yapılan açıklamada, Lübnan hava sahasını ihlal eden İsrail savaş uçağına karadan havaya füze fırlatıldığı ve uçağın zorunlu bir şekilde geri döndüğü duyuruldu.

Hizbullah'ın yaptığı duyuruda, Hizbullah Hareketi'nin, Lübnan hava sahasını ihlal eden israil savaş uçağına karadan havaya füze fırlattığı ve uçağın zorunlu bir şekilde geri döndüğü bilgisi yer aldı. 

Açıklamada,yer alan ifadelerde "gece yarısı Lübnan hava sahasını ihlal eden düşman İsrail savaş uçağına karadan havaya füze fırlatıldığı" bilgisi yer aldı.  Uçağın Hizbullah tarafından hedef alınması sonrası uçağın zorunlu bir şekilde görevini yerine getirmeden geri döndüğü bildirildi. 

Öte yandan, Hizbullah 6 Haziran'da yaptığı bir benzer açıklamada yine aynı füze tipi ile bir savaş uçağının hedef alındığını açıklamıştı. 

HİZBULLAH'IN 2 MENSUBU YAŞAMINI YİTİRDİ

Ayrıca, Hizbullah başka bir açıklamada bulunarak, İsrail ordusunun Lübnan’ın doğusuna düzenlediği hava saldırısında Bilal Alladdin ve Abbas Muhammed Nasir olmak üzere 2 mensubunun hayatını kaybettiği bildirildi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *