Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER), Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla Büyük Emek Mitinginde buluştu.

EMADDER, 2008 yılında yürürlüğe giren 5510 Sayılı Kanun'un birçok çalışanın emeklilik hakkını ciddi şekilde etkileyerek hak kayıplarına neden olduğunu belirterek mücadele veriyor.

Mihriban Uğurlu Başkanlığı'ndaki EMADDER (Emeklilikte Adalet Derneği), uzun süredir kademeli emeklilik mücadelesini sürdürüyor.

Kamuoyunda mağdurların sesi olan EMADDER, 30 Haziran 2024 Pazar günü 17:00'da Kocaeli Gebze'de Büyük Emek Mitingi'ne katıldı.

EMADDER, sosyal medya hesabında şunları paylaştı:

"Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Sayın Özgür ÖZEL; Kademeli Emeklilik için bizlerle birlikte her platformda sesimize ses oldunuz.

Çağrılarımıza kulak verip, emek mitingini düzenlediniz. Tüm bu destekleriniz için minnettarız. Emadder ve kademeli emeklilik bekleyenlerolarak Emek Mitinginde en geniş ve etkili katılımı göstermeninin haklı gururunu yaşıyoruz.

Öncelikle bizleri 34° sıcakta meydanlarda yalnız bırakmayan bir birinden kıymetli dava arkadaşlarımıza , sosyal medya üzerinden bizleri destekleyen değerli Emadder üyelerine ve ayrıca sesimizi milyonlara duyuran Sayın Özgür Özel Beyefendiye sonsuz teşekkürler ediyoruz.

EMADDER kademeli emeklilik için, Özgür Özel'in katılımıyla 'Büyük Emek Mitingi'nde buluşuyor! EMADDER kademeli emeklilik için, Özgür Özel'in katılımıyla 'Büyük Emek Mitingi'nde buluşuyor!

Kademeli Emeklilik Haktır ve Hakkımızı alana kadar her yerde olmaya kararlıyız."

Editör: Zeynep Peksoy