Emeklilikte Adalet Derneği (EMADDER), Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla Büyük Emek Mitinginde buluşuyor.

EMADDER, 2008 yılında yürürlüğe giren 5510 Sayılı Kanun'un birçok çalışanın emeklilik hakkını ciddi şekilde etkileyerek hak kayıplarına neden olduğunu belirterek mücadele veriyor.

Mihriban Uğurlu Başkanlığı'ndaki EMADDER (Emeklilikte Adalet Derneği), uzun süredir kademeli emeklilik mücadelesini sürdürüyor.

Resim

Kamuoyunda mağdurların sesi olan EMADDER, 30 Haziran 2024 Pazar günü 17:00'da Kocaeli Gebze'de Büyük Emek Mitingi'ne katılıyor.

EMADDER, toplanma alanını saat 16:00'da Gebze Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi önü olduğunu duyurdu:

"Cumhuriyet Halk Partisi Himayesinde ve organizasyonunda 30 Haziran Pazar günü saat 16:00 ‘da Gebze Kocaeli’de BÜYÜK EMEK MİTİNGİ yapılacaktır.

Her meydan her platform biz KADEMELİ EMEKLİLİK bekleyen Emadder ailesi olarak sesimizi duyurmak İçin büyük fırsat. Her miting de olduğu gibi biz Emadder ailesi olarak o meydanda coşkulu bir kalabalıkla yerimizi alacağız. Ve meydandan sesimizi tüm siyasilere bir kez daha gür bir şekilde duyuracağız.

Bu coşkuya ve bu fırsata ortak olmak isteyen herbir Emadder gönül veren arkadaşlarımızı meydana bekliyoruz. Sen yoksan çok eksiğiz UNUTULANLARI UNUTTURMAMAK İÇİN ORADA OLACAĞIZ."

EMADDER'DEN ÜCRETSİZ OTOBÜS İMKANI 

EMADDER, "30 Haziran Pazar Günü Kocaeli Gebze’de “Büyük Emek Mitingi” için İstanbuldan ücretsiz otobüs imkanı sunuyoruz." ifadeleriyle ulaşım konusunda sunduğu imkanı duyurdu:

Staj ve çıraklık mağdurları "Geçinemiyoruz" mitingine damga vurdu Staj ve çıraklık mağdurları "Geçinemiyoruz" mitingine damga vurdu
Editör: Zeynep Peksoy