"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2509 %0.09
37,0858 %0.17
2.294.989 %-2.145
3.011,72 0,65
Ara
İşçi Haber Gündem Büyükçekmece'deki bebek mezarlığı: Şüpheler ve acılar peş peşe!

Büyükçekmece'deki bebek mezarlığı: Şüpheler ve acılar peş peşe!

Büyükçekmece'deki bebek mezarlığıyla ilgili ortaya çıkan şüpheler ve yaşanan acılar gündemi sarsmaya devam ediyor.

İstanbul Büyükçekmece'deki bebek mezarlıklarında dikkat çeken görüntüler, vatandaşlar arasında endişe ve spekülasyona yol açtı. Mezar taşlarında birkaç gün arayla vefat eden bebeklerin doğum ve ölüm tarihleri, bazılarını "Yenidoğan çetesi" kurbanı olabilecekleri düşüncesine itti.

“Acaba bunlar da bilerek mi öldürüldü”<br><br>Yenidoğan çetesi haberlerinin ardından mezarlığa gelen Hatip Çevik, “Buradaki Bebek Mezarlarını görünce evet insanın aklına bir şüphe geliyor. Acaba bunlarda bilerek mi öldürüldü. Acaba o katliamın içindeki çocuklardan mı? Çok çirkin ve acı verici bir durum. Hastaneler kapatılması iyi oldu. Vatandaşların çocuklarını katletmişler. Para için bu kadar canilik yapılmaz. Bunu yapanlar insan yerine konmazlar. Hastaneye güvenip gidiyorsun ama bence denetlemede problem var. Artık tereddüt ediyoruz hem özel hem devlet hastanelerine acaba diye aklımızda soru işareti kalıyor" dedi.

Hatip Çevik, mezarlığı ziyaret ettikten sonra, "Buradaki bebek mezarlarını görünce insanın aklına şüphe geliyor. Acaba bu çocuklar bilerek mi öldürüldü? Bu durum gerçekten çok acı ve çirkin. Hastanelerin kapatılması belki de bir adım oldu, ama bu kadar canilik yapılması kabul edilemez. Bu insanları insan yerine koymak bile zor. Hastanelere güvenip gidiyoruz, ama artık hem özel hem de devlet hastanelerine karşı bir tereddüt yaşıyoruz." dedi.

İstanbul'daki bebek mezarlıkları görüntülendi

Halit Gür ise, "Hastanenin buraya yakın olması, ölen bebeklerin buraya defnedilmiş olabileceğini düşündürüyor. Mezarları gördüğümde, 'Acaba bunlar da o çocuklar mı?' diye düşündüm. Doğum ve ölüm tarihlerine bakıldığında, yakın aralıklarla vefat eden bebekler olduğunu görüyoruz." şeklinde konuştu.

“Bebeklerin buraya defnedilmesi aklımıza geldi”<br><br>Medyada bebeklerin ölümü ile ilgili haberlerin üzerine Halit Gür, “Hastane buraya yakın olduğunu için ölen bebeklerin buraya defnedilmesi aklımıza geldi. Bebek mezarlarını gördüğümde kendime dedim ki bunlarda onlardan olmasın. Doğum ve ölüm tarihlerine baktığın zaman yakın aralıklarla ölenlerin olduğunu görüyorsunuz” dedi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *