"Haberin İşçisi, İşçi Haber."
İstanbul
Parçalı bulutlu
15°
34,2370 %0.05
37,0369 %0.03
2.305.339 %-0.011
3.015,16 0,76
Ara
İşçi Haber Gündem İşCep çöktü mü? İşCep neden açılmıyor? İşCep'e neden giremiyorum?

İşCep çöktü mü? İşCep neden açılmıyor? İşCep'e neden giremiyorum?

İşCep, 15 Ekim sabahından itibaren erişim problemleriyle gündemde. İş Bankası’nın mobil bankacılık uygulaması İşCep'ten bankacılık işlemlerini gerçekleştirmek isteyen kullanıcılar, "Teknik nedenlerden dolayı işleminizi gerçekleştiremiyoruz" mesajıyla karşılaştı. Peki, İşCep neden açılmıyor? İşCep çöktü mü?

İş Bankası’nın mobil bankacılık uygulaması İşCep, 15 Ekim sabahından itibaren erişim problemleriyle gündemde. İşCep neden açılmıyor? Uygulamada yaşanan aksaklık kullanıcılar tarafından sosyal medya platformlarında da tartışılıyor. İşte detaylar…

İşcep neden açılmıyor, çöktü mü İş Cebe neden giremiyorum İş Bankası mobil uygulamasında sorun mu var

İŞCEP NEDEN ÇALIŞMIYOR?

İşCep uygulamasına giriş yapmak isteyen pek çok kişi, işlemlerini tamamlayamadan hata mesajları aldı. En sık karşılaşılan uyarılardan biri şu şekilde:

"İşleminizin sonucu gösterilemedi. İşleminiz gerçekleşmiş olabilir, parasal bir işlem yaptıysanız hesap hareketlerinizi kontrol etmenizi öneririz. (264669)"

Kullanıcıların yaşadığı bu sorunlar, finansal işlemlerini aksatırken, İş Bankası tarafından henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

SOSYAL MEDYADA TEPKİ BÜYÜYOR

Kullanıcılar, sabah saatlerinden itibaren uygulamaya erişim sağlayamamaları nedeniyle yaşadıkları mağduriyeti sosyal medya üzerinden dile getirdi. İşCep'te yaşanan teknik problemin ne zaman çözüleceğine dair herhangi bir bilgi henüz paylaşılmadı.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *